Tervetuloa kokemaan La Perle –huippubrändien ja ensiluokkaisen palvelun erikoisliike

Me rakastamme vaatteiden takana elävää tarinaa ja haluamme jakaa sitä palvelun kautta asiakkaillemme. Etsimme uusia ideoita, kokoelmia ja inspiraatiota ympäri maailmaa, tuodaksemme uudenlaisia elämyksiä tänne pohjoiseen. Haluamme antaa asiakkaillemme jotain enemmän – laadukasta palvelua rennon ja lämpimän ilmapiirin ympäröimänä.

Autamme sinua ammattitaidolla

La Perle on perheyritys täynnä pohjoisen voimaa ja meidät tunnetaan erityisesti ammattitaitoisesta palvelustamme. Meillä on laaja valikoima laadukkaita brändejä sekä miehille että naisille.

Olemme vaatekauppa, jossa teet sekä yksittäisiä löytöjä että rakennat upeita asukokonaisuuksia. Autamme sinua kaikissa tarpeissasi, tarvitsit sitten kaunista cocktailmekkoa, siistiä kauluspaitaa tai hyviä arkifarkkuja.

Meiltä löydät seuraavat laatubrändit:

Balmuir, Billebeino, Calvin Klein, Diesel, Dr.Martens, Gauhar, Makia, Minimum, Mos Mosh, Parajumpers, Re:designed, Samsoe&Samsoe, Second Female, Tiger of Sweden sekä Marimekko Kioski. Tuotevalikoimissamme on vaatteita päästä varpaisiin sekä laukkuja, lompakoita ja muita asusteita.

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat erikoisetuja ja tietoa uusista mallistoista ensimmäisenä. 

Sijaitsemme Torniossa Kauppakeskus Rajalla – På Gränsenissä, osoitteessa Länsiranta 10.