Nopea toimitus 1-4 arkipäivää

ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 150€ OSTOKSISTA

Miten yhdistelen pitkää hametta?

26.6.2024

Myymälään saapui alkuvuodesta ensimmäisenkerran super kaunis ja helppo Bruuns Bazaar Acacia Joanelle hametta mustassa värissä. Hame osoittautui niin suosituksi, että sitä on tilattu jo kolmas erä ja saimme sitä vielä uudessa Silver cloud värissäkin. Niin ihana ja täydellinen hame ja saammekin paljon kysymyksiä miten pitkää hametta voisi yhdistellä ja miten se istuu suoralle tai muodokkaalle kropalle. Joustavan materiaalin ja ompelun ansiosta tämä hame sopii KAIKILLE! Vyötäröllä on kuminauha tuomaan mukavuutta ja muotoonompelu on suunniteltu näyttämään kaunis lantio linja.
Mutta mitä yhdistäisimme hameen kanssa?

Miten olisi rento ja tyylikäs collegepusero kultaisilla yksityiskohdilla. Kultaista yhdistämään super mukavat korkeapohjaiset espadrillot ja olalle tilava ja laadukas nahkalaukku. Jos edellisestä hiustenpesu päivästä on aikaa niin ei hätää, sillä lippikset pelastavat päivän! Lippikset ovat isossa trendissä niin, kesällä että syksylläkin.
Busnel Samanta Sweatshirt 159,90€
Tommy Hilfiger TH Gold Flatform Espadrillot 109,90€
Markberg Oline Hobo Bag 199,90€

Vai kaipaatko päällesi enemmän jotain kevyttä, naisellista ja siroa? Kaunis hame Silver cloud värissä yhdistettynä klassiseen valkoiseen t-paitaan ei petä koskaaan. Päivän ja illan aikana kun ilma viilenee, voi hartioilla olevan neuleen sujauttaa päälle lämmittämään. Loppusilauksena kauniit punaiset pienikorkoiset sandaalit, joilla jaksat kävellä aamusta iltaan, aurinkolasit suojaamaan silmiäsi ja tyylikäs nahkalaukku olalle. Nyt olet valmis töistä suoraan vaikkapa afterworkeille terassille!
Andiata Famie T-Shirt 109,90€
Bruuns Bazaar Acacia Joanelle Skirt 99,95€
Second Female Andrea V-neck Knit 189,90€
Vagabond Jonna Heeled Sandals 109,90€

Sydämmellä, Sara-Fiina