Nopea toimitus 1-4 arkipäivää

ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 150€ OSTOKSISTA

Meidän tarina

La Perle – Perheyritys täynnä pohjoisen glamouria

La Perle on huippubrändien ja ensiluokkaisen palvelun erikoisliike. Myymälä sijaitsee Rajalla på Gränsen -kauppakeskuksessa Torniossa, ihan Ruotsin ja Suomen rajalla. La Perle on perheyritys, jota pyörittävät äiti Mervi ja tyttäret Rosa ja Sara-Fiina Salmi.

“Me rakastamme vaatteiden takana elävää tarinaa ja haluamme jakaa sitä tarjoamamme palvelun kautta asiakkaillemme. Etsimme uusia ideoita, kokoelmia ja inspiraatiota ympäri maailmaa tuodaksemme uudenlaisia elämyksiä tänne pohjoiseen”, kertoo Mervi.

La Perle tunnetaankin erityisesti ammattitaitoisesta palvelustaan, sekä laajasta valikoimastaan naisten sekä miesten laatubrändejä. La Perle on järjestänyt vuosien mittaan hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä tapahtumia asiakkailleen. Yksi suosituimmista tapahtumista on ollut myymälässä toteutettu aamujooga skumpan ja aamiaisen kera. Kanta-asiakkaita muistetaan myös esimerkiksi tarjoamalla aamupuuro tai lähettämällä kaunis kukkakimppu paikallisesta liikkeistä.

Palvelukonseptiin kuuluu pitkäjänteinen ajattelu, esimerkiksi sisäänostotilanteissa ajatellaan jo tiettyjä asiakkaita. “Useat asiakkaamme arvostavat sitä, että tunnemme heidän tyylinsä,” Rosa hymyilee.

La Perlen Instagram inspiroi asiakkaitaan ympäri suomen aidolla lämpimällä tyylillään. Löydät postauksista asuinspiraatioita arkeen ja juhlaan.

La Perlen valikoimasta löytyy aina klassikkotuotteita, joiden ympärille tuodaan sesonkien trendituotteita. Mustat suorat housut, ryhdikäs blazer ja laadukas puuvillainen kauluspaita ovat olleet jo pitkään vaatekaapin kulmakivet, eikä niiden suosiolle näy loppua. Mitäpä jos ripustaisit tänä keväänä blazerin kaulukseen rintakorun tai kaulaan kauniin silkkihuivin?