Nopea toimitus 1-4 arkipäivää

ILMAISET TOIMITUSKULUT YLI 150€ OSTOKSISTA

Tervetuloa La Perle:n Tyyli ja Vinkit -blogiin!

31.5.2024

Hei Ihanat !

Tervetuloa La Perlen Tyyli&Vinkit- blogiin. Me rakastamme kaikkea kaunista vaatteista sisustamiseen ja haluammekin jakaa meidän omia vinkkejämme asiakkaillemme. Muodin parissa työskentelyn lisäksi meillä kaikilla on muitakin intohimon kohteita. Mervi rakastaa sisustaa kotiaan, puuhailla takapihalla kukkien parissa, sekä reissata puolison kanssa.  Rosa on juuri valmistunut valokuvaajaksi ja ideoita riittää monipuolisiin kuvauksiin, oli kyse sitten kuvauksista lasten tai aikuisten kanssa. Sara-Fiina on rauhallinen dogmama ja täysin elementissään kameran edessä.

Mistä tällaisen blogin ajatus sitten lähti? Sara-Fiinalla oli kouluun liittyvä projekti, jossa käytiin keskustelua verkkokaupasta ja markkinoinnista. Opettaja kysyikin, että miten juuri teidän verkkokauppaanne saataisiin teidän ammattitaito ja asiakaspalvelu esille, sekä miten myymälässä saaman kokemuksen voisi välittää ruudun toiselle puolen ympäri Suomen.

Kuulemme paljon asiakkailtamme kysymyksiä, että miten eri asuja tai tuotteita voisi yhdistellä keskenään. Saamme myös kysymyksiä, että miten tietyt tuotteet istuvat tietynlaisiin vartalotyyppeihin. Tahdomme jakaa meidän ammattitaitoa myös täällä verkkosivujen puolella, sekä ideoita ja mielipiteitä. Tästä blogista tulet löytämään vinkkejä pukeutumiseen liittyen, olipa kyseessä sitten ihan arkipäivä töissä, kesän kuumimmat juhlat tai parhaimmat vinkit miten pakata reissuun. Tahdomme myös jakaa asiakkaillemme positiivistä mieltä ja ajatuksia elämästä. Tervetuloa mukaan!

Sydämmellä, La Perle